Smått skvaller

Hej hej alla skvallersugna!
Igår så var det en helt vanlig skoldag. Inte så mycket att skvallra om alltså. Eller jo en sak, Melitta ´gav en paj till någon. Ingen vet vem, för hon gick in med pajen i ett rum och gick ut utan den. Sen kom det en kille med en låda. Kan det vara tårtan? Tyvärr, vände han huvudet bort, så man kunde inte se vem det var. Känner ju inte alla på skolan så bra att man kan se vem det är utan att se ansiktet. Måste ta reda på vem han är?

Det är sannt, tro det eller ej!


Skandal

Emmy var på bio med någon kille. Och det var inte Elias! Hon blev ju ihop med honom igår. Hur kan hon då gå på bio med någon annan idag. Efter bion åkte dem hem i samma bil. Det kanske inte betyder något. Men ändå. Vem är han? Vet Elias om det? Varför gör Emmy så? Det måste vi ta reda på...Update: Efter att ha mailat runt lite och så har vi fått veta att det var bara Emmys kusin. Bra för Elias. Men kanske inte så jättekul skvaller :( Faast, det är ju lagligt för kusiner att gifta sig. Är hon otrogen mot Elias? Med sin kusin? Herregud! Fast det är ju ganska likt Emmy. Hon vill ha alla snygga killar ;P

Det är sannt, tro det eller ej.

Mer skvaller.

Hej hej!

Jag kan säga att Tess och Tobias är inte osams. Dem var bara lite sura för att .... ja du? Men nu är dem så sams som man kan bli. ;)
Elin och Gabrielle sitter hemma och rensar garderoberna. Dem vill ju inte fortsätta använda kläder som Emmy har slängt ut. Enligt dem så måste man ju se ut som Emmy för att vara cool.
Samanta verkar ha haft lite problem med tandborstandet. Hon hörde något utanför fönstret och tittade ut. Hon såg inget så hon öppnade fönstret och stack ut huvudet. Och då tappade hon tandborsten. Och hon bor på 10 våningen så...
Melitta bakar som vanligt sin goda citronpaj. Så gott! Hoppas man kan få smaka lite sen. Fast den kanske är till någon speciell kille? Vem vet?
Danielle sitter hemma och övar på att sjunga. Hon tänker vara med i Melodifestivalen nästa år. Men jag tror tyvärr inte att det ågr så jättebra. Förlåt Danielle!

Det är sannt, tro det eller ej!

dagens nytt!!!

Elias kollar in Danielle men är inte han ihop med Emmy? Vem ska han välja?... Stackars Emmy, kanske ska varna henne! Men det är ju Elias trubbel!
Jessica står med Daniel verkar som om hon stöter på han!! Daniel flinar och står där tyst, stakarn han verkar rädd för tjejer!
 Ellinor står och visar sinna nya poser för Linus, hon e sååååå snygg!
Tess och Tobias var på stan de verkar gräla... hur ska detta sluta?

Det är sant, tro det eller ej!


Skvaller

Emmy och Elias stod och snackade vid fontänen i typ en timme. Vad kan dem ha pratat om? Dom skrattade lite och helt plötsligt skrek hon "Jaaa!" och slängde sig om hans hals. Är dom ihop? Eller var det något annat som han frågade? Men varför kramade hon han då?
Hanna sitter som vanligt på en bänk i parken och läser. Vad är det nu då? Om USA's politik eller något? Troligen nått som vi andra knappt vet att det finns. Hehe!
Tess och Tobias var på bio tillsammans. Så romantiskt! Undrar vad som hände där inne, när allt var så mörkt? Eller det kanske hände efter bion. Jag såg dem gå hem till Tobias.

Det är sannt, tro det eller ej


Fashion, Gossip, Friends ... and boys

Hej alla skvallersugna!
Vi är tre tjejer som dagligen kommer att skvallra i just den här bloggen. Vi kommer att skriva om våra nära och kära. Och innan ni börjar skriva en massor av kommentarer där det står saker som: "Men snälla låt stackarna ha lite privatliv. Man vill faktiskt ha vissa saker privata för alla." Så kan vi berätta att dem har gått med på allt.
Vi kommer strax tillbaka men massor av skvaller.

Det är sannt, tro det eller ej.

RSS 2.0